Nicolae Cristinel Morariu, Silviu Robciuc, Dumitru Ciobotariu, Adrian Romanescu și Ionel Cuzec au fost desemnați de Pro România candidați pentru funcția de primar în Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Gura Humorului și Siret


Intră acum și în grupul de

Pro România Suceava a desemnat candidații la funcția de primar pentru principalele localități urbane din județ, respectiv Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Gura Humorului și Siret, alături de candidatul la funcția de primar al municipiului reședință de județ, Florin Sinescu, anunță formațiunea.

Potrivit unui comunicat de presă, candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei este Nicolae Cristinel Morariu.

Acesta este licențiat în asistență socială, administrator de firmă privată, este născut în 1981 și este necăsătorit. 

La Câmpulung Moldovenesc, candidatul desemnat de Pro România este fostul viceprimar Silviu Robciuc .

Acesta este jurist și director în mai multe firme private.

El a fost viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc în perioada 2012 – 2015.

Robciuc este născut în 1981, este căsătorit și are doi copii. 

La Rădăuți, din partea Pro România va candida Dumitru Ciobotariu , administrator de firmă privată, de profesie maistru în industrializarea lemnului, fost primar și viceprimar al municipiului Rădăuți în perioada 2012 – 2014. Acesta este născut în 1960, este căsătorit și are patru copii. 

La Gura Humorului, candidatul Pro România este Adrian Romanescu, doctor inginer, șef centru operațiuni gaz Iași, Delagaz Grid SA. El e născut în 1973, este căsătorit și are doi copii. 

În Siret, Pro România propune pentru funcția de primar pe Ionel Cuzec, licențiat în inginerie electrică și științe economice, profesor, născut în 1978, căsătorit cu doi copii. 

„În perioada urmatoare se derulează un sondaj de opinie pentru alegerea candidatului de primar în municipiul Fălticeni, acolo unde Pro România a obținut unele dintre cele mai bune scoruri electorale la alegerile europarlamentare și prezidențiale din anul 2019”, arată Pro România Suceava.

Potrivit sursei citate media de vârstă a candidaților pe care îi propune pentru funcția de primar în județ este de 44 de ani.

„Echipa de candidați Pro România pentru cele 114 localități ale județului numără în acest moment 20 de primari și viceprimari în funcție sau care au avut mandate în trecut, dar și foarte mulți candidați care sunt pentru prima oară în aceasta ipostază, în timp ce media de vârstă este de 44 de ani, cel mai tânăr candidat având 24 de ani”, se arată în comunicat. 


Intră acum și în grupul de