Un tânăr din Rădăuți a murit într-un accident pe Transfăgărășan în apropierea Cabanei Capra. Mașina a derapat și a căzut în gol 12 metri și s-a răsturnat de mai multe ori


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Rădăuți a murit, duminică dimineața, în jurul orei 6:30 într-un accident petrecut pe Transfăgărșan, iar alți doi ai fost grav răniți.

Potrivit ziarulargesul.ro, din primele verificări a rezultat că Nicolae A., de 28 de ani, din Rădăuţi, circula cu maşina dinspre Sibiu către Piteşti și se pare că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind ud şi alunecos de la ploaie, iar într-o curbă periculoasă semnalizată corespunzător a pierdut controlul volanului.

Maşina a derapat, a părăsit şoseaua și a căzut 12 metri, s-a rostogolit şi s-a oprit 400 de metri mai jos pe şosea.

Șoferul care, spre deosebire de cei doi pasageri din mașină, nu purta centura de siguranţă, a fost proiectat în afara autoturismului şi a murit pe loc.

Salvamontiştii şi paramedicii echipajului SMURD de la Cota 2000 au descarcerat un pasager și au acordat îngrijiri medicale și altui pasager, respectiv Constantin G., de 29 de ani, care se afla pe locul din dreapta faţă, respectiv Alexandru F., de 18 ani, care era pe bancheta spate, ambii din Bacău, care fost fost transportați la spital.

Primul dintre ei prezenta suspiciune de fractură la piciorul drept şi un traumatism la braţul drept, iar celălalt acuza dureri la coloană în zona lombară şi la picioare.


Intră acum și în grupul de