Gheorghe Flutur salută promptitudinea cu care Guvernul a alocat fonduri pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații în județul Suceava: Oferă primarilor perioade cu zile lungi de vară în care se va putea lucra, astfel încât obiectivele afectate să fie refăcute în cel mai scurt timp


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat, duminică, promptitudinea cu care Guvernul a alocat fonduri pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații în 69 de localități sucevene.

„Promptitudinea cu care Guvernul liberal a aprobat sume de bani pentru refacerea infrastructurii afectate de calamitățile naturale din această primăvara, fără nici cea mai mică amânare, arată că județul Suceava este unul prioritar. Concret, în ședința din această săptămână, Guvernul a alocat ‪34.679.000 lei pentru 69 UAT-uri afectate din județul Suceava”, a spus Flutur.

El a menționat că fondurile au fost alocate pentru refacerea obiectivelor de infrastructură, respectiv drumuri comunale, județene, străzi, poduri, podețe și pentru lucrări de apărare de pe cursurile de apă.

„Este important, această promptitudine a Guvernului, oferă primarilor perioade cu zile lungi de vară în care se va putea lucra, astfel încât obiectivele afectate să fie refăcute în cel mai scurt timp”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de