Ioan Balan: „Nu ne-ar mira sa auzim ca Traian Basescu este vinovatul principal al raspandirii gripei porcine in Romania”


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, şi-a exprimat convingerea că sucevenii nu vor lua în considerare sondajele de opinie apărute pe piaţă în ultima perioadă şi comandate de adversarii politici ai PD-L şi ai lui Traian Băsescu în încercarea de manipula opinia publică. “E o încercare grosolană de manipulare a opiniei publice şi după cum se vede de la o poştă rezultatele sondajelor de opinie sunt în strânsă legătură cu cei care le comandă. În privinţa candidatului pe care îl susţine PD-L, Traian Băsescu, vedem că i se pun în cârcă vrute şi nevrute şi nu ne-ar mira ca în zilele următoare să auzim că este vinovatul principal al răspândirii gripei porcine în România”, a declarat Bălan.

El a ţinut să remarce că în ultimele zile tema principală de campanie o reprezintă sondajele de opinie, arătând că se aştepta ca în această perioadă să existe dezbateri pe teme reale ale României şi nu doar pe marginea sondajelor de opinie. “Lipsesc cu desăvârşire dezbaterile pe teme reale care privesc candidaturile partidelor politice şi observăm că toate partidele se bat pe cei 2% din turul doi”, a subliniat parlamentarul PD-L.

El a mai adus în discuţie şi aprecierile făcute de adversarii politici la adresa campaniei duse de democrat liberalii suceveni. „Văd că adversarii noştri politici fac o analiză zic ei pertinentă a campaniei electorale dusă de PD-L la Suceava şi ne bucură faptul că o consideră o campanie activă”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de