Nicolaescu asigura ca Romania nu depinde de banii de la FMI pentru plata pensiilor si salariilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Nu avem nevoie de banii de la FMI să ne plătim obligaţiile minimale, salarii şi pensii”, a afirmat sâmbătă la Suceava, viceliderul grupului liberal din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, care a explicat că toate impozitele şi taxele care se adună la buget sunt suficiente pentru plata pensiilor, salariilor bugetarilor, alte obligaţii, mai puţin pentru o parte din investiţiile în infrastructură. „Pentru pensii şi pentru salariile bugetarilor, utilizăm circa 12-13 la sută din toate taxele şi impozitele care se încasează”, a spus Nicolăescu.

El a arătat că prin ameninţarea că nu vor exista bani pentru pensii şi salariile bugetarilor „oamenii sunt manipulaţi” de un guvern care nu vrea decât să-i facă loc lui Traian Băsescu în scaunul de preşedinte al ţării. „Este şi cinic şi machiavelic şi imoral ce face Guvernul”, a spus Nicolăescu.

El a adăugat că PNL a dat jos acest guvern şi că va da jos orice guvern care nu face ceea ce trebuie pentru ţară. „Ne-am luat în serios această responsabilitate. Am reuşit să închegăm o coaliţie care s-a dovedit eficientă, sudată, a funcţionat ireproşabil la voturile importante din Parlament şi arătăm populaţiei că există o alternativă”, a conchis deputatul liberal.


Intră acum și în grupul de