PD-L il acuza pe Gavril Mirza de minciuna (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderii judeţeni ai PD-L au criticat atitudinea PSD Suceava de a lansa pe piaţă o serie de informaţii false în legătură cu intenţiile de vot ale electoratului sucevean, cu scopul de a „intoxica şi deruta” oamenii.

Vicepreşedintele democrat-liberal Romică Andreica a spus într-o conferinţă de presă că preşedintele PSD, senatorul Gavril Mîrz,a a reuşit prin intermediul ultimelor sale declaraţii, în care făcea referire la faptul că 75 % dintre suceveni nu mai vor să voteze cu Traian Băsescu, să deruteze electoratul sucevean. El susţine însă că liderul PSD a făcut o mare eroare în sensul că sondajul de opinie realizat de social-democraţi a fost realizat în realitate doar printre membrii PSD şi era normal ca trei sferturi dintre aceştia să nu vrea să voteze cu Traian Băsescu.

„Gavril Mîrza e stânjenit şi de faptul că nu ştie în ce tabără să se poziţioneze şi cum să meargă mai departe pentru că nu are nici o tragere de inimă să facă nici un fel de campanie pentru Mircea Geoană. Primarii din PSD lucrează în momentul de faţă mai mult din obligaţie faţă de partid şi nu din convingere pentru liderul lor”, a ţinut să precizeze vicepreşedintele PDL Suceava.

Liderul democrat-liberal susţine că în ultima perioadă cei din PSD, în frunte cu Gavril Mîrza refuză constant să „iasă la bătaie” în teritoriu, în sensul că PSD-iştii fug de confruntările electorale, mai ales cele în direct la televiziunile locale.


Intră acum și în grupul de