Mircea nu te preface ca lucrezi –Mircea vino la serviciu !!!


Intră acum și în grupul de

Secretarul Senatului României, senatorul PD-L de Suceava, Orest Onofrei, a făcut joi seara un apel către preşedintele Senatului, Mircea Geoană, candidatul PSD la prezidenţiale, în vederea reîntoarcerii acestuia la serviciu, cerându-i imperativ liderului PSD să treacă la treabă şi să nu umble „fleaura” prin ţară. Oret Onofrei i-a cerut lui Mircea Geoană să vină la serviciu „măcar cinci minute timp suficient pentru a se pune de acord cu preşedinta Camerei Deputaţilor în privinţa convocării Birourilor reunite ale celor două Camere pentru a discuta calendarul de învestire a guvernului Negoiţă”.

„Pentru că nu o face ne dăm seama că ieşirea PSD de la guvernare, că moţiunea de cenzură prin care a căzut guvernul Boc, că tertipurile prin care au făcut să cadă guvernul Croitoru nu sunt altceva decât jocuri ieftine de campanie. Singura ţintă a lor prin ieşirea de la guvernare şi prin demiterea guvernului Boc a fost să împiedice referendumul pe care Traian Băsescu îl organizează”, a declarat Onofrei.

Democrat-liberalul sucevean este de părere că premierul pe care l-au propus cei din PSD şi PNL, Klaus Johannes, s-a prins de faptul că era folosit de cele două partide doar ca unealtă pentru anularea referendumului urmând ca mai apoi după alegeri „eventual să se spele pe mâini şi să spună că nu l-au cunoscut niciodată”. „Eu cred că asta este de afpt strategia din spatele acestor tertipuri pentru că altfel nu îmi explic de ce un guvern urât aşa de mult cum a fost guvernul Boc cu votul şi cu şmecheriile PSD şi PNL de a nu convoca Parlamentul pentru votul noului guvern e menţinut în continuare contrazicând de fapt acuzaţia faţă de Traian Băsescu că doreşte ca Guvernul Boc să rămână până după alegeri”, a mai spus Onofrei.


Intră acum și în grupul de