PSD Suceava verifica numirea presedintilor de sectii de votare din judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a început verificările privind numirea preşedinţilor şi locţiitorilor preşedinţilor de secţii de votare din judeţ pentru a scoate la iveală faptul că 95 la sută dintre aceştia sunt membri sau rude ale membrilor PD-L. Potrivit preşedintelui PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, până luni dimineaţa au fost depuse, la Tribunalul Suceava, contestaţii pentru preşedinţi sau locţiitori ai acestora din secţii de votare din comunele Muşeniţa, Udeşti, Voitinel şi oraşului Milişăuţi, iar procesul de verificare a numirilor de preşedinţi de secţii de votare continuă, în toate cazurile similare urmând a fi depuse contestaţii.

„Verificările continuă”, a spus Mîrza, menţionând că vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care este jurist, preia toate sesizările şi depune contestaţiile pe măsură ce se confirmă situaţii în care persoanele numite sunt susceptibile de partizanat.

Liderul PSD Suceava a prezentat, nominal, cazurile pentru care au fost depuse contestaţii, printre preşedinţi sau locţiitori de preşedinţi de secţii de votare din cele patru localităţi fiind soţii, nepoţi ai unor consilieri locali PD-L sau preşedinţi de organizaţii PD-L, dar şi persoane care au candidat din partea PD-L la alegerile locale.

El a arătat că PD-L „se organizează pentru fraudare” pentru că au constatat că „nava lui Traian Băsescu ia apă”. „Ceea ce spuneam că şi-a dorit Traian Băsescu, să rămână în funcţie Guvernul Boc, cu Vasile Blaga ministru de Interne se concretizează în măsuri de portocalizare a celor implicaţi”, a spus senatorul sucevean, care a precizat că PSD se organizează foarte bine pentru a contracara toate aceste acţiuni ale PD-L.


Intră acum și în grupul de