Hitul formatiei Scorpions, „Wind of change”, da fiori reci PD-L


Intră acum și în grupul de

Moldova a revenit la social-democraţie după votul din 22 noiembrie şi în cel de-al doilea tur de scrutin surpriza va fi provocată de Suceava pentru că „valul creat nu mai poate fi oprit nici măcar de rezistenţa PD-L cantonată pe dealurile Bucşoaiei”, a declarat cu convingere prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

„Revoluţia portocalie pe care a pornit-o Gheorghe Flutur şi PD-L în nord-estul României s-a stins după ce judeţele Botoşani şi Neamţ au votat majoritar pentru Mircea Geoană, iar vântul schimbării începe să bată şi în partea de sud-est a judeţului Suceava”, a spus Nechifor, care a ţinut să evidenţieze că „românii, indiferent de locul în care trăiesc, nu trăiesc bine şi s-au săturat de scandalul, ura şi dezbinarea instaurată în cei 5 ani de mandat ai lui Traian Băsescu”.

Parlamentarul sucevean a mai subliniat că alegătorii au transmis că doresc normalitate şi soluţii coerente de guvernare cu Klaus Iohannis prim-ministru. „Semnalul transmis de alegători în primul tur al alegerilor prezidenţiale este unul de normalitate şi de acceptare a unei soluţii coerente de guvernare, în jurul PSD, PNL şi UDMR, având prim-ministru în persoana lui Klaus Iohannis şi preşedinte pe Mircea Geoană”, a spus Nechifor.

Şeful campaniei naţionale a PD-L pentru alegerile prezidenţiale, Gheorghe Flutur, a declarat, după ce Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Preşedinţie că se declanşează a doua revoluţie portocalie în Moldova. Flutur a spus că această revoluţie portocalie se va finaliza în 6 decembrie, când întreaga Moldovă va fi portocalie.


Intră acum și în grupul de