Senatorul Gavril Mirza: “PD-L sa se opreasca din organizarea pentru furt pentru 6 decembrie” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Contrar deciziei BEJ Suceava, privind îndepărtarea materialelor electorale denigratoare la adresa PSD, PD-L continuă “campania murdară, mizerabilă, cu afişaj negativ”, este acuzaţia adusă luni de preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza democrat-liberalilor suceveni.

El a arătat că în cursul zilei de sâmbătă au fost depistaţi în Câmpulung Moldovenesc mai multe persoane conduse de un vicepreşedinte PD-L care au ridicat de la benzinăria preşedintelui organizaţiei locale PD-L pachete cu materiale denigratoare la adresa candidatului PSD în vederea distribuirii acestora. Mîrza a spus că acest caz este cercetat de poliţişti.

Totodată, potrivit senatorului sucevean, un alt caz cercetat de poliţişti este în oraşul Frasin unde pe clădirea cabinetului stomatologic al vicepreşedinteui PSD din această localitate s-a aruncat cu materii fecale. El a mai spus că şi în oraşul Milişăuţi s-a aruncat cu motorină şi păcură pe afişajul PSD.

Mîrza a mai declarat că PD-L pregăteşte să ofere populaţiei zahăr, făină şi ulei, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi a arătat că PSD a depistat în Vatra Dornei unde s-au depozitat câte cinci tone de astfel de alimente. De asemenea, el a spus că pădurarii sunt îndemnaţi să dea lemne la discreţie pentru cetăţeni care votează pentru candidatul PD-L.

El a spus că pădurile Bucovinei nu sunt ale lui Gheorghe Flutur şi nici ale lui Traian Băsescu şi le-a cerut pădurarilor să-şi facă treaba în mod legal şi să nu distribuie averea ţării pe voturi pentru Traian Băsescu. “PD-L să se oprească din organizarea pentru furt pentru 6 decembrie”, a spus Mîrza, care a adăugat că PSD este pregătit să surprindă toate acţiunile de încercare de fraudare a alegerilor.


Intră acum și în grupul de