Mirza critica activitatea conducerii PD-L a CJ Suceava de la preluarea mandatului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Nu poate Flutur vopsi cât a construit Mîrza, cât a realizat şi cât a investit Mîrza în infrastructură şi mijloace fixe”, a declarat luni, liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, arătând că actuala conducere PD-L a CJ Suceava nu a reuşit să organizeze licitaţii pentru toate proiectele iniţiate de PSD.

Potrivit preşedintelui PSD Suceava, pentru Gheorghe Flutur proiectele iniţiate de PSD sunt bune atunci când se laudă şi sunt criticabile atunci când se vorbeşte de administraţia PSD din judeţul Suceava. „Să declare ce proiecte au iniţiat, în afară de oul uriaş şi statuia înaripată din plastic”, a spus Mîrza.

El i-a cerut lui Flutur să anunţe când îşi începe mandatul de preşedinte al CJ Suceava. „Nu ştiu dacă de un an şi jumătate de la alegeri a stat jumătate de an în Suceava, că în rest a stat la Bucureşti”, a afirmat Mîrza, care susţine că preşedintele CJ Suceava vine din când în când în judeţ şi se laudă cu proiecte iniţiate de fosta conducere a PSD a CJ Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, este în prezent în concediu de odihnă, el fiind şeful campaniei electorale PD-L.


Intră acum și în grupul de