Concluzii PD-L la final de campanie


Intră acum și în grupul de

Una dintre cele mai murdare campanii de după 1990 încoace. Asta pot concluziona democrat-liberalii suceveni la finalul campaniei electorale pentru alegerile prezindenţiale. În opinia secretarului general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, în campania electorală pentru turul doi de scrutin s-au confruntat doi candidaţi, pe de o parte „unul viu şi în mişcare”, adică Traian Băsescu, candidatul susţinut de PD-L, iar pe de altă parte „unul de tip statuie aşezat pe un piedestal învăluit într-o perdea de fum şi care nu transmite nici un mesaj electoral”, în speţă Mircea Geoană, candidatul PSD. „Totuşi sucevenilor cu siguranţă le va rămâne întipărit în minte mesajul transmis de Mircea Geoană cu zâmbetul pe buze şi printre dinţi „nemernicii dracului””, a conchis Bălan.

La rândul său, şeful staff-ului de campanie al PD-L Suceava, Ion Lungu, constată că din păcate pentru electorat campania s-a desfăşurat într-un alt registru iar oamenii nu au avut parte de confruntări directe în care candidaţii să prezinte programe viabile privind reforma statului român sau soluţii pentru ieşirea din criză. Lungu a arătat cu degetul spre social democraţi care au încercat „manipulări grosolane şi mizerabile” la adresa lui Traian Băsescu transformând campania electorală într-o campanie josnică.

„Aşa cum s-a văzut Institutul de Studii Criminalistice a dovedit foarte clar că acea casetă a fost o făcătură că nu are la bază o înregistrare reală, originală că este o ansamblare de mai multe imagini. Este clar că s-au folosit metodele cele mai josnice pentru a-l compromite pe Traian Băsescu. Cred că oameni de bună credinţă au văzut acest lucru şi suntem convinşi că această campanie mizerabilă va veni ca un bumerang împotriva candidatului PSD Mircea Geoană şi acest lucru se va putea vedea duminică 6 decembrie”, a spus Lungu.

El a ţinut să mulţumească sucevenilor pentru modul cum au colaborat în această campanie electorală exprimându-şi convingerea că aceştia au înţeles foarte bine ce înseamnă Băsescu pentru Suceava. „Trebuie să spunem clar că duminică stabilim destinul acestui judeţ, destinul oraşului nostru pentru că aşa cum am mai sus pentru domnul Traian Băsescu judeţul Sucea a constituit o prioritate prin guvernele pe care le-a mandatat, prin miniştrii pe care i-a numit”, a mai spus Lungu.


Intră acum și în grupul de