Mirza: „Vom acorda vot unui guvern minoritar. Ce mai conteaza ce prim-ministru este propus?” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD va susţine în continuare colaborarea cu forţele politice care au creat majoritatea parlamentară, în condiţiile în care alegerile prezidenţiale vor fi validate de Curtea Constituţională, a declarat joi, preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza. „În mod categoric şi sigur îi lăsăm pe cei de la PD-L să-şi asume întreaga responsabilitate a conducerii României”, a spus liderul social-democraţilor suceveni.

Întrebat dacă în aceste condiţii PSD va vota un guvern minoritar PD-L, Mîrza a spus că va fi acordat un vot unui guvern PD-L şi că nu mai contează care este premierul desemnat întrucât acesta va fi condus tot de Traian Băsescu. „Vom acorda vot unui guvern minoritar. Ce mai contează ce prim ministru este propus? Acesta va conduce sau Traian Băsescu? Oricine va participa la o coaliţie va fi de faţadă pentru că decizia va fi luată de o singură persoană, ceea ce reprezintă un pericol pentru România”, a spus senatorul PSD.

El a mai arătat că sunt probe indubitabile că alegerile au fost fraudate, atât prin cumpărarea de voturi, prin turism electoral, că au votat şi persoane decedate, dar şi prin vot multiplu şi că la sediul partidului continuă să vină cetăţeni să depună mărturii în acest sens, pentru că „oamenii au înţeles ce s-a întâmplat”.


Intră acum și în grupul de