Florin Hrebenciuc îi îndeamnă pe suceveni să voteze pentru PMP și pentru schimbarea în bine


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct al Organizației Județene Suceava a PMP, Florin Hrebenciuc, îi îndeamnă pe cetățenii din județ să voteze acest partid, ceea ce va însemna schimbarea în bine a acestui județ și a tuturor localităților.

Florin Hrebenciuc a spus că din motive personale nu se regăsește pe listele PMP la aceste alegeri locale, însă este alături de candidații acestui partid.

„Susțin echipa PMP, o echipa tânără și puternică. Am încredere în proiectele PMP pentru dezvoltarea municipiului Suceava și a întregului județ Suceava”, a spus secretarul general adjunct al PMP Suceava.

El consideră că Bogdan Codreanu, candidatul PMP pentru președinția Consiliului Județean și Marian Andronache, candidatul pentru funcția de primar al Sucevei, sunt liderii de care are nevoie Suceava astăzi.


„În campania electorală toate partidele promit. Diferența este că cei care au fost până acum la putere în județul și municipiul Suceava au avut suficient timp și după cum se vede din păcate totul a rămas la nivel de promisiune. Partidul Mișcarea Populară este schimbarea pozitivă de care are nevoie municipiul și județul Suceava”, a declarat Florin Hrebenciuc.

El a spus că toate partidele și toți liderii acestora nu ar trebui niciodată să uite ca ei sunt votați de cetățeni, că trebuie să fie în slujba acestora, dar și că tot ceea ce fac trebuie să fie în folosul comunității.


Intră acum și în grupul de