Orest Onofrei: PNL va fi afectat în alegerile parlamentare dacă nu se rezolvă problema cu îmbolnăvirile. Sper ca 53 de primari liberali aleși acum să nu uite că nu s-a terminat bătălia cu alegerea lor


Intră acum și în grupul de

Fostul senator de Suceava Orest Onofrei, fost lider al PNL Suceava, a declarat, joi, la Flash interviu de la News Bucovina că PNL va fi sacrificat pe nedrept la aceste alegeri parlamentare din cauza problemelor legate de pandemia cu noul coronavirus.

„PNL va fi afectat dacă nu se rezolvă problema cu îmbolnăvirile. Va fi afectat serios și va avea un scor mai mic decât a avut la locale. PSD va profita, dar nu va crește foarte mult. USR va avea mult mai mult decât a avut la locale. Pro România la fel. Oamenii vor trebui să dea voturile cuiva”, a spus Onofrei.

El consideră că deși face ce trebuie, PNL va plăti pe nedrept situația sanitară.

„Pe nedrept, PNL va fi sacrificat pentru că asta a fost neșansa partidelor de dreapta.  În 1996, în 2004, acum. Au prins perioade proaste, fără vina lor. Au trebuit să facă față unor lucruri foarte stricate dinainte, sau conjunctura politică, economică internațională nefavorabilă. PNL plătește, deși face ce trebuie”, a spus Onofrei.

El și-a exprimat speranța că cei 53 de primari liberali aleși acum să nu uite că nu s-a terminat bătălia cu alegerea lor.

„Fără alegerea parlamentară și fără guvern s-au ales degeaba. Cei 53 de primari cred că ar trebui să facă ce trebuie”, a spus Onofrei.

Orest Onofrei – la flash interviul zilei

Unde dai si unde …țipă! Fostul prefect Orest Onofrei iese la rampă după alegeri!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 8 octombrie 2020

Fostul senator crede că în județul Suceava PNL va putea obține un post de senator de trei-patru de deputați.

„Realist vorbind eu cred că va fi un senator, trei deputați și, cu noroc, patru. Nu se poate culca PNL Suceava pe o ureche. Dacă vor rezultate, trebuie să muncească”, a spus Onofrei.

El a arătat că în aceste alegeri nu candidează Gheorghe Flutur.

„Trebuie să nu uităm că nu candidează Gheorghe Flutur. Gheorghe Flutur va cere vot și e normal să ceară, pentru că a avut un mandat fără guvern și știe ce înseamnă asta și va face tot ce trebuie ca să aibă și guvern. Oamenii însă vor întreba: Bine, vot. Dar pentru cine?”, a spus Onofrei.


Intră acum și în grupul de