Deputatul PNL Dumitru Mihalescul: Aș fi tare bucuros dacă la alegerile parlamentare, sucevenii vor duce până la capăt revoluția începută anul trecut, care a însemnat curățarea Bucovinei de PSD


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL  de Suceava Dumitru Mihalescul consideră că echipa PNL din Județul Suceava este una dintre cele mai sudate echipe politice din toată țară, iar unitatea dintre liberalii suceveni este dată, în primul rând, de obiectivele prioritare de dezvoltare pentru următorii patru ani.

”La alegerile locale din 27 septembrie, sucevenii au acordat o încredere uriașă candidaților liberali și proiectelor de dezvoltare propuse de PNL pentru Suceava. Oamenii au înțeles că în PNL Suceava, președintele Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, primarii liberali din județ și parlamentarii PNL fac o echipă extrem de puternică, unită în jurul unui obiectiv extrem de important pentru Suceava – dezvoltarea accelerată a județului nostru în următorii 4 ani”, susține deputatul într-o declarație de presă.

El arată că dacă primarii liberali au sarcina dificilă de a face rapid investițiile locale așteptate de 30 de ani în Bucovina – modernizarea școlilor, extinderea rețelelor de utilități de bază, reabilitarea drumurilor – parlamentarii liberali vor avea datoria de a se asigura că proiectele de investiții vor avea finanțare de la Guvern, că legile sunt făcute în favoarea oamenilor și că proiectele majore de investiții pentru Bucovina se vor realiza în ritm alert.

„Sucevenii s-au săturat să tot aștepte, așa că echipa liberală are sarcina de a face în următorii 4 ani ceea ce PSD nu a fost în stare în aproape 30 de ani”, a adăugat parlamentarul liberal.

Mihalescul, care este candidat pentru un nou madat de deputat din partea PNL spune că își dorește ca sucevenii să acorde încrederea candidaților liberali

„Aș fi tare bucuros dacă la alegerile parlamentare, sucevenii vor duce până la capăt revoluția începută anul trecut, care a însemnat curățarea Bucovinei de PSD. Pentru viitorul Parlament, PNL propune oamenilor o echipă de candidați formată din tineri profesioniști și oameni cu părul cărunt, din suceveni care-și iubesc meleagurile, care și-au propus să recupereze în următorii 4 ani tot timpul pierdut cu PSD la guvernare. Îmi doresc ca oamenii să ne acorde încrederea și în luna decembrie și PNL să aibă ocazia să demonstreze în următorii 4 ani ce înseamnă să lucrezi pentru oameni și în interesul lor”, a conchis Mihalescul.


Intră acum și în grupul de