Bogdan Loghin, către Nistor Tatar: E cel mai prost moment pentru un bilanț. Vreau ca toți rădăuțenii să simtă schimbarea în bine, iar când ajung la administrația publică să nu li se ceară șpagă


Intră acum și în grupul de

Noul primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a răspuns, miercuri, în finalul ședinței festive de învestire a lui și a Consiliului Local Rădăuți declarațiilor făcute de fostul primar Nistor Tatar, arătând că modul în care acesta a abordat situația inclusiv în această ședință arată de ce votul rădăuțenilor a fost în favoarea candidatului liberal.

„Vreau ca toți rădăuțenii să simtă schimbarea în bine. Când spun schimbarea în bine spun că rădăuțenii așteaptă când ajung la administrația publică să nu li se ceară șpagă, rădăuțenii așteaptă când își trimit copiii să ocupe posturi să nu li se ceară șpagă și noi trebuie să fim atenți ce orizonturi le deschidem”, a spus Loghin.

El i-a spus fostului primar că nu a ales cel mai potrivit moment pentru un bilanț.

„Este cel mai prost moment în care să facem un bilanț, cine și ce a făcut mai mult pentru că noi, dacă nu vă dați seama, suntem în război pandemic. Noi suntem într-o situație cu care nu ne-am mai confruntat. De aia sunt reprezentanții cultelor aici pentru că în momente grele trebuie să fim uniți, nu să ne scoatem ochii, nu să facem bilanț și să tragem linie cine este mai puternic”, a spus Loghin.

El a arătat că este decis ca împreună cu echipa sa, înțelegând prin echipă toți consilierii locai, să facă ca lucrurile să evolueze în municipiu.

„Să scăpăm de aceste discuții pentru că toți rădăuțenii așteaptă fapte. Las haina de politică și vom avea fapte”, a spus Loghin.


Intră acum și în grupul de