Fostul primar de Rădăuți, Nistor Tatar: Sper ca Rădăuțiul să intre pe harta Bucovinei pentru că până acum a fost cam izolat și a primit de la CJ Suceava bani de bomboane


Intră acum și în grupul de

Fostul primar al municipiului Rădăuți, Nistor Tatar, a declarat, miercuri, la învestirea noului primar, că îi urează acestuia sănătate și să facă ceea ce el a promis.

În discursul său, Tatar i-a atras atenția lui Gheorghe Flutur că centura municipiului Rădăuți nu a început în 2020 și că au merite în această investiție și alții.

În ceea ce privește Spitalul Municipal Rădăuți, care este spital suport Covid, Nistor Tatar a atras atenția că din luna martie personalul medical așteaptă suplimentul financiar de 500 de euro de persoană pentru cadrele medicale implicate în tratarea patologiei Covid, în timp ce premierul Ludovic Orban îi tot plânge pe medici.

„Vrem fapte, nu vorbe”, a spus Tatar.

El și-a exprimat speranța că va exista o colaborare bună în Consiliul Local cu primarul, dar și cu președintele CJ Gheorghe Flutur.

„Sper ca Rădăuțiul să intre pe harta Bucovinei de acum încolo pentru că Rădăuțiul a cam fost izolat și în afară de miliardul de lei vechi primiți anul acesta nu am primit niciun ban, am primit bani numai de bomboane. Sper ca Bogdan să aibă norocul acesta și să realizeze pentru Rădăuți tot ceea ce a promis și chiar mai mult decât a promis pentru că rădăuțenii nu mai au răbdare și sunt multe de făcut în Rădăuți”, a spus Tatar.


Intră acum și în grupul de