Un tânăr din Șcheia a avariat cu o rangă metalică Mercedesul unui amic de pahar care a încercat să-i sărute iubita. Proprietarul mașinii a fugit la sediul Poliției unde i-a fost întocmit dosar penal pentru că a condus băut


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (24 ani) din Șcheia a fost amendat și este cercetat penal după ce a venit la sediul Poliției Șcheia la volanul unei mașini fără RCA și fiind băut bine.

Evenimentul a avut loc marți, în jurul orei 02:20. Tânărul a venit la poliției pentru a sesiza faptul că mașina lui, un Mercedes, a fost avariată de pe strada Oborului din localitatea menționată.

La sediul Poliției, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, la controlul documentelor s-a constatat că autoturismul nu deține RCA obligatorie valabilă, fiind expirată, motiv pentru care au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, iar tânărul a fost amendat cu 1000 lei.

Mai exact, din relatările tânărului reiese că el a consumat băuturi alcoolice împreună cu doi amici, de 17 și 20 de ani, la domiciliul celui din urmă, din Șcheia.

La un moment dat, gazda a mers după mai multă băutură la un magazin, iar tânărul de 24 ani a rămas în casă, unde mai era și iubita proprietarului locuinței. Cât timp gazda era plecată, tânărul i-a propus iubitei prietenului său să se sărute.

La întoarcere, proprietarul a aflat cele întâmplate, motiv pentru care a izbucnit un scandal între cei doi amici. Apoi, tânărul de 20 ani ar fi lovit Mercedesul cu o rangă metalică, moment în care tânărul de 24 de ani a sărit la volanul mașinii și s-a deplasat la Poliție.

În continuare, polițiștii vor stabili circumstanțele cazului, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dar și pentru comiterii infracțiunii de distrugere. 


Intră acum și în grupul de