Gheorghe Flutur, la învestirea primarului Bogdan Loghin: A venit vremea dezvoltării Rădăuțiului. Mi-am văzut împlinit un vis. Un tânăr primar de Rădăuți pentru care am girat cu toată forța și responsabilitatea mea.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, la învestirea noului primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, că și-a văzut împlinit visul ca municipiul Rădăuți să fie condus de un primar tânăr și consideră că a venit vremea dezvoltării acestui municipiu.

„Sunt bucuros pentru că mi-am văzut cu ochii un vis împlinit. Un tânăr primar de Rădăuți pentru care am girat cu toată forța și responsabilitatea mea și nu am girat doar în campania electorală, ci pentru întreg mandatul”; a spus Flutur.

El a arătat că din acest motiv a ținut să fie prezent la ședința solemnă de la Rădăuți și a felicitat și consilierii locali subliniind că este o vreme în care se așteaptă multe și că a văzut mulți consilieri municipali tineri.

„Debutăm într-o perioadă de două ori grea, pentru țară, dar și pentru Rădăuți pentru că sunteți acum pe restricții speciale pentru limitarea efectelor pandemiei. Vreau să vă asigur de întreaga susținere și deschidere a Consiliului Județean Suceava  pentru municipiul Rădăuți”, a declarat Flutur.

El a spus că s-a uitat atent la ceea ce a votat Rădăuțiul și consideră că a fost încărcat cu foarte multă responsabilitate.

„Ne-au încărcat cu foarte multă responsabilitate, cel puțin în ceea ce mă privește pe mine, ca președinte al CJ Suceava care am făcut un scor foarte bun aici la Rădăuți și vreau să le mulțumesc rădăuțenilor și să-i asigur că am înțeles foarte bine așteptările lor”, a spus Flutur.

El a adăugat că acesta este un motiv în plus ca CJ Suceava să lucreze foarte strâns cu toate primăriile din județ, să prioritizeze urgențele.

Ședința de investire a primarului municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, în direct de la Casa de Cultura din Rădăuți

Ședința de investire a primarului municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, în direct de la Casa de Cultura din Rădăuți

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 27 octombrie 2020

Flutur a mulțumit și corpului medical de la Rădăuți pentru că a fost și este suportul pentru lupta Covid în județ.

El i-a spus lui Loghin să analizeze nevoia sprijinului financiar de care are nevoie mare urgență, bani pentru Spitalul Municipal Rădăuți pentru că în prima ședință de vineri a CJ Suceava vor fi alocate sume de bani în acest sens.

„De astăzi intră în linia întâi și spitalele Vatra Dornei, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Siret. Trebuie să fim solidari”, a mai spus Flutur.

El a anunțat că va merge să inspecteze și lucrările șoselei de centură a municipiului Rădăuți apreciind că mai e o lună de lucru intens.

„Sper ca Rădăuți să pășească în 2021 și cu această mult așteptată șosea de centură, care înseamă aerisirea orașului și dezvoltare. A venit vremea dezvoltării Rădăuțiului”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de