In martie, alegeri in organizatiile locale ale PSD Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Social-democraţii suceveni se pregătesc de şedinţele de analiză a activităţii organizaţiilor locale care sunt programate pentru ultima parte a lunii ianuarie. Anunţul a fost făcut vineri de preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, care a arătat că în cadrul analizei ce va fi făcută în organizaţiile locale vor trebui clarificate probleme de fond, subliniind că există o stare de nemulţumire în rândul membrilor de partid pentru că „pierderea alegerilor nu poate fi privită cu confort şi mulţumire”.

Potrivit liderului PSD, în Suceava PSD a obţinut în alegerile prezidenţiale cel mai mare număr de voturi de până în prezent, dar a pierdut alegerile având doar 46 la sută din voturi. „Vom face o analiză, să vedem care sunt vinovaţii şi să-i rugăm să părăsească funcţiile”, a spus preşedintele PSD Suceava, adăugând că există şi unii membri de partid care „au jucat la două capete”.

Totodată, Mîrza a mai anunţat că la începutul lunii martie urmează să se desfăşoare Conferinţa judeţeană PSD de alegeri, dar a evitat să spună dacă va candida pentru un nou mandat.


Intră acum și în grupul de