Flutur agreaza propunerea de schimbare a statutului PD-L (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Schimbarea statutului partidului nu înseamnă sancţionare, ci progres”, a afirmat joi, vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, arătând că agrează propunerea ca viitorul nume al PD-L să fie Partidul Popular care să cuprindă toate curentele de dreapta şi să fie „un partid de dreapta puternic”.

„Partidul Popular European a coagulat forţele de dreapta şi noi trebuie să ne comportăm la fel. PD-L este partidul care s-a legitimat în fieful de dreapta, Transilvania, Banat, Bucovina şi în marile oraşe şi trebuie să se definească drept un partid de dreapta”, a spus Flutur, care a subliniat că nu este de acord cu teoria că „cine spune primul că e de dreapta e de dreapta”.

Acesta a precizat că echipa care va lucra la modificarea statutului, din care face parte şi el, va primi propunerile din teritoriu şi le va analiza. Vicepreşedintele PD-L a ţinut să sublinieze că în evoluţia unui partid este normală îmbunătăţirea Statului pentru că pot exista diverse situaţii care nu au fost prevăzute iniţial. Flutur a mai evidenţiat că PD-L a fost validat în patru rânduri de alegeri şi consideră că schimbarea siglei şi a denumirii este o chestiune normală, „cu atât mai mult cu cât ai probat prin alegeri că ce ai făcut până acum e bine”.


Intră acum și în grupul de