Flutur: „Interesul nostru e sa imbunatatim Statutul PD-L” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„În cea mai mare parte, Statutul PD-L este bun, coerent, testat de vremuri şi de alegeri şi doar acolo unde putem îmbunătăţi, să venim cu nişte propuneri”, a declarat joi vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, care a evitat să se pronunţe asupra modificărilor la Statut avute în vedere până când acestea nu vor fi sintetizate.

„Am văzut că există un interes, că cineva nu doarme noaptea şi are o idee despre cum să fie sigla. Poate să fie o ştire interesantă, dar noi dorim să apărem cu un produs finit, când ne hotărâm. Nu ieşim cu altceva”, a spus viceliderul democrat-liberal.

Flutur a informat că duminică va avea loc o nouă întrunire a Comisiei de Statut din care face parte, urmând să fie centralizate răspunsurile filialelor la chestionarele trimise cu întrebări referitoare la necesitatea schimbării numelui partidului, a siglei, a statutului, la modul de organizare a alegerilor, la configurarea partidului de la nivel central, judeţean şi la colegiu electoral. El a precizat că termenul până la care această comisie trebuie să elaboreze o propunere de îmbunătăţire a Statutului partidului şi strategia politică este 15 martie.


Intră acum și în grupul de