Nechifor: Vizita guvernamentala – o vizita de partid (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O vizită de partid. Aşa a catalogat prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, vizita efectuată joi în judeţ de premierul Emil Boc împreună cu miniştrii Vasile Blaga, Elena Udrea, Radu Berceanu,
Daniel Funeriu şi Gabriel Sandu, în condiţiile în care la întâlnirea delegaţiei guvernamentale cu reprezentanţii judeţului nu au fost invitaţi şi parlamentarii PSD, ci doar cei care susţin Guvernul. „PD-L s-a autoizolat şi face acum acţiuni de partid pe bani publici, departe de oameni şi va ajunge un partid-stat care se închide în interiorul său”, a declarat vineri parlamentarul sucevean. El a mai spus că premierul Emil Boc este „ascuns” de SPP de oameni şi că acesta vine „cu barda guvernamentală” şi taie salarii, pensii sau medicamente compensate.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat că Emil Boc a venit în judeţ pentru a-şi bate joc de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că în urma acestei vizite nu a rezultat nici o garanţie de rezolvare a problemelor din judeţ. „Nu pot accepta ca Emil Boc să-şi bată joc de suceveni şi de cel care se află în fruntea judeţului. Ce a lăsat Boc în urmă în afară de umbra lui portocalie, parfum de SPP şi praful de pe tobă? Nu a lăsat nici o garanţie de rezolvare a unor situaţii din judeţ”, a spus Mîrza.

El a apreciat că decât să umble cu barda în mână printre cetăţeni, Emil Boc lua mai bine o ţapină să-şi impulsioneze miniştri. „Să vină cu măsuri anti-criză şi nu cum să dea lecţii de cosit, cântat, bătut pingelele, stat pe vârfurile picioarelor sau de cioplit. România e plină de cioplitori, ţapinari şi ţepari”, a subliniat liderul PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de