Senatorul PNL Daniel Cadariu cere PSD Suceava să spună și să-și asume adevărul în ceea ce privește Depozitul de deșeuri Pojorâta


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a cerut, vineri, PSD Suceava să spună și să își asume adevărul în ce privește Depozitul pentru deșeuri de la Pojorâta.

El arată că președintele PSD Suceava Gavril Mârza a decis locația,  primarul PSD Raia din Pojorâta a pus la dispoziție amplasamentul și un alt președinte al PSD Suceava,  Cătălin Nechifor,  a dispus începerea lucrărilor precizând că mărturie stau Adresa CJ nr. 2826 din 13 martie 2007, Hotărârea Consiliului Local nr. 14 din 15.03.2007, respectiv Autorizația de construire nr. 16245 din 3.10.2012 emisă de CJ Suceava.

„Așa se prezintă opiniei publice informațiile corecte și documentate.Din păcat unii dintre proaspeții demnitari ai PSD Suceava au învățat rapid să folosească minciuna și manipularea ca instrument de comunicare publică”, a adăugat Cadariu.

El precizează că un tânăr parlamentar socialist sucevean, care s-a „trezit” a fi mare specialist pe nenumărate domenii printre care turism și mediu, anunță mândru că va închide gropi de gunoi care nu au fost deschise încă.

„Iar după ce nu se mai poate opri din numărat turiști, ajungând la multe milioane numai de el știute, cere socoteală autorităților locale și centrale din prezent pentru lucruri și fapte din trecut „comise” exact de către marii înaintași politici ai PSD Suceava”, a mai declarat Cadariu.

Senatorul liberal spune că acestea vin după ce un alt deputat al PSD Suceava, „importat din laboratoarele Antenelor de la București”, s-a trezit să ne dea lecții de patriotism local raportate la efectele pandemiei de la noi din județ.

„Adică reprezentantul unuia din trusturile de presa care ne-au pus anul trecut amprenta de „Lombardia României”, care probabil habar nu avea pe atunci unde e situată Suceava pe hartă, a încercat săptămâna trecută să își facă imagine cățărându-se pe suferința noastră, a sucevenilor”, a conchis Daniel Cadariu.


Intră acum și în grupul de