Deputatul Bejinariu desfiinteaza masurile anti-criza ale Guvernului Boc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Rezultatul măsurilor anti-criză ale guvernelor Boc sunt 360.000 de şomeri”, a declarat vineri vicepreşedintele PSD Suceava deputatul Eugen Bejinariu, care a apreciat că în acest an, numărul şomerilor va atinge un milion. În opinia parlamentarului social-democrat, guvernările Boc sunt incoerente, fără să existe o strategie de guvernare pe termen mediu.

„România nu are o strategie pe termen mediu. Evoluţia ţării e pur întâmplătoare, sau mergem din accident în accident. Din trei în trei luni, Executivul anunţă că ieşim din criză, iar la şase luni că criza se adânceşte”, a spus deputatul PSD.
El a arătat că agricultura ţării este în faliment, fiind singura ţară a UE care nu-şi sprijină fermierii, situaţia fiind dezastruoasă şi în domeniul sănătăţii sau al educaţiei.
„Guvernul are măsuri anti-criză în vorbă, iar ravagiile crizei se văd în fapte”, a spus deputatul sucevean care a consideră că aşa zisele măsuri anti-criză ale Guvernului Boc „sunt palide” şi pot prelungi criza.

“Nu există măsuri de creare şi de menţinere a locurilor de muncă, nu există măsuri care să repornească motoarele economiei”, a spus Bejinariu, subliniind că ritmul de creştere al numărului de şomeri în ţară este de trei ori mai mare decât media din ţările UE.
Totodată, Eugen Bejinariu a arătat că România riscă să intre într-o criză a datoriilor pentru că Ministerul de Finanţe continuă să se împrumute de la băncile comerciale, menţionând că în luna ianuarie 2010 au fost plătite câte 2,7 milioane de euro pe zi pentru dobânzile acumulate la creditele contractate.


Intră acum și în grupul de