Baisanu: „Pensia nu e ajutor social si nu poate fi diminuata” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pensionarii suceveni care doresc sprijin în demersurile în justiţie pentru că li se încalcă drepturile vor primi asistenţă juridică din partea unor avocaţi membri ai PNL Suceava, a declarat joi liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu. „Pensia nu e ajutor social şi nu poate fi diminuată”, a subliniat preşedintele PNL Suceava.

El crede că poporul român este pus să suporte „mojiciile unui preşedinte ales” şi că în orice altă ţară a Uniunii Europene preşedintele ar fi fost destituit dacă spunea că era sub influenţa băuturilor alcoolice când anunţa anumite decizii. „Îşi ascunde incompetenţa declarând că era probabil sub influenţa băuturilor alcoolice”, a spus Băişanu.

El consideră că Traian Băsescu şi Emil Boc s-au pus singuri într-o stare de război cu poporul român, dar că vor pierde lupta pentru că „neobrăzarea” îi va scoate în afara scenei politice.

Băişanu a mai spus că nu credea că se poate ajunge ca în perioada comunistă prin limitarea unor drepturi şi libertăţi şi că poate constata că România este condusă de foşti securişti şi comunişti care nu au scăpat de vechile metehne. El crede că Traian Băsescu îşi doreşte ca în România să existe „un popor de slugi” care să accepte o mână de orez pe zi sau, lunar, un kilogram de cartofi.

Totodată, liderul PNL Suceava a spus că vor fi monitorizaţi toţi parlamentarii din judeţul Suceava la votul moţiunii ce va fi introdusă la angajarea răspunderii Guvernului pe măsurile de austeritate. „Am văzut manifestări populiste ale unor parlamentari suceveni şi vrem să vedem dacă aceştia votează împotriva populaţiei”, a mai spus Băişanu.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Suceava, Brânduşel Nichitean, a cerut PDL să şteargă cuvântul „liberal” din titulatură pentru că fac de ruşine liberalismul.


Intră acum și în grupul de