Sucevenii au donat 2 lei si 52 de bani pentru bunastarea personala a membrilor Guvernului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În urma colectei organizate luni de TSD Suceava pentru bunăstarea personală a membrilor Cabinetului Boc s-a strâns suma de 2 lei şi 52 de bani, care a fost expediată, prin mandat poştal, pe adresa Guvernului României, primului ministru Emil Boc.

Un grup de 50 de tineri social-democraţi, împărţiţi în două echipe, au pornit din faţa sediului PDL către Consiliul Judeţean Suceava atrăgând atenţia sucevenilor că banii lor din taxe şi impozite sunt direcţionaţi greşit de către actualii guvernanţi. Unul dintre grupuri a colectat, într-o găleată portocalie inscripţionată cu mesajul electoral al lui Traian Băsescu, bani pentru bunăstarea personală a membrilor Cabinetului Boc, iar celălalt grup a adunat bani pentru achiziţionarea de alimente de bază pentru pensionari.

Sucevenii au fost receptivi la acţiunea tinerilor social-democraţi, astfel încât, la încheierea acţiunii, în faţa Palatului Administrativ din Suceava, s-a constatat că sucevenii şi membrii de partid au donat pentru pensionari suma de 330 de lei, iar în găleata portocalie aceştia au aruncat 2 lei şi 52 de bani precum şi o piatră dintr-o bordură.

În cursul zilei de luni, tinerii social-democraţi vor cumpăra alimente de bază pentru 20 de familii de pensionari nevoiaşi, din cartierele sucevene Burdujeni şi Iţcani, pachetele urmând să fie înmânate personal de tinerii participanţi la acţiune.


Intră acum și în grupul de