Petru Luhan: „Tinerii suceveni apreciaza valorile europene” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţiile de tineret din judeţ, organizaţia de studenţi şi membri ai organizaţiei de seniori au răspuns invitaţiei europarlamentarului PDL de Suceava Petru Luhan şi au participat duminică la dezbaterea cu tema „PDL în Europa”.

Potrivit eurodeputatului democrat-liberal, în cadrul discuţiilor, au fost abordate principalele aspecte referitoare la adaptarea valorilor PDL la valorile PPE.
„Cu prilejul acestei dezbateri s-a realizat o paralelă între valorile de centru dreapta şi cele de centru stânga, subliniindu-se pragmatismul, eficienţa şi actualitatea de care dau dovadă politicile PPE faţă de politicile socialiste”, a declarat Petru Luhan.

El a concluzionat în urma întâlnirii de duminică, de la sediul PDL, că tinerii suceveni apreciază valorile europene. „Faptul că tineretul este un promotor entuziast al valorilor de centru dreapta a fost demonstrat si la alegerile europarlamentare din 2009, unde socialiştii europeni au înregistrat o scădere cu 10% in scorul electoral. La secţiunea pe care am rezervat-o dezbaterilor, am primit multe întrebări interesante din partea tinerilor, ceea ce îmi arată o dată în plus faptul că sunt receptivi la valorile adoptate de PDL. Aceasta îmi dă speranţă că drumul iniţiat de noi va fi parcurs şi continuat de generaţiile prezente şi viitoare. Românii sunt buni europeni şi au dreptul la respect. Suntem a şaptea ţară din UE ca mărime si avem o importanta forţă de vot în Parlamentul European, care este dominat de PPE. Trebuie să folosim această forţă pentru a ne asigura ca ţări precum România au şansa de a ajunge la nivelul statelor occidentale”, a conchis Petru Luhan.


Intră acum și în grupul de