PNL Suceava vrea sa convinga parlamentarii PDL sa voteze in favoarea motiunii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Dacă parlamentarii suceveni care au plecat din PNL au fost vreodată liberali, sunt convins că vor vota împotriva măsurilor impuse de Guvern”, a declarat joi preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, care a anunţat că membrii din conducerea PNL Suceava vor picheta sediile PDL şi ale cabinetelor parlamentarilor PDL din judeţ în încercarea de a-i convinge pe aceştia că trebuie să voteze în favoarea moţiunii de cenzură depusă de opoziţie astfel încât măsurile de austeritate ale Guvernului să nu poată fi aplicate.

În opinia lui Băişanu, măsurile de austeritate pe care Guvernul vrea să le impună prin angajarea răspunderii în faţa Parlamentului nu au legătură cu redresarea României, ci reprezintă „un furt pe faţă”. El a spus că aplicarea acestor măsuri va duce la instaurarea unui sistem totalitar pentru că oamenii săraci sunt cel mai uşor de manipulat.

Liderul liberalilor suceveni consideră că singura şansă a României este ca preşedintele Traian Băsescu să demisioneze, iar PDL să plece de la guvernare. „Singura şansă este plecarea lui Traian Băsescu de la Preşedinţie prin demisie de onoare, iar PDL să ia o pauză de la guvernare”, este de părere Băişanu.


Intră acum și în grupul de