Ion Lungu este presedintele ales al PDL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei municipale PDL Suceava, iar în funcţiile de prim-vicepreşedinţi au fost aleşi cei doi viceprimari ai municipiului, Lucian Harşovschi şi Viorel Seredenciuc. Ion Lungu, care îndeplinea funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale PDL Suceava, a fost şi singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei şi a primit doar cinci voturi împotrivă din cei peste 390 de delegaţi la conferinţa de alegeri.

Lungu a declarat după alegerea sa în funcţie că este un nou început pentru organizaţia municipală PDL Suceava care deja are ca principal obiectiv câştigarea alegerilor locale din 2012.

„Dacă ne facem datoria faţă de cetăţeni şi eu zic că ne-o facem şi vom duce la capăt proiectele mari de dezvoltare a oraşului putem să avem îndrăzneala să mai cerem un vot pentru Primărie şi Consiliul Local”, a spus Ion Lungu.

În cadrul conferinţei de alegeri, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că în luna iunie toţi primarii PDL din judeţ şi el, ca preşedinte al CJ Suceava, vor prezenta public ceea ce au realizat în prima jumătate a actualului mandat.
„Vom face scadenţa la jumătatea mandatului”, a mai spus Flutur.


Intră acum și în grupul de