Balan: „Noi intre noi suntem nauci de cap ca sa intelegem ce se intampla” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, sâmbătă, că parlamentarii PDL suceveni vor susţine în cadrul întâlnirii pe care o vor avea duminică cu membrii Guvernului găsirea de soluţii pentru ca măsurile de austeritate să afecteze cât mai puţin pe cei cu venituri mici.

Bălan a spus în cadrul Conferinţei municipale de alegeri PDL Suceava că este nevoie ca toţi membrii PDL să înţeleagă necesitatea măsurilor de austeritate, recunoscând că, în prezent, aceştia sunt „năuci”. „Noi între noi suntem năuci de cap ca să înţelegem ce se întâmplă”, a spus Bălan care a arătat că este nevoie de multe explicaţii privind măsurile de austeritate, de la lider până la ultimul membru din partid.

El a arătat că ştie că toţi membrii PDL Suceava sunt îngrijoraţi în legătură cu măsurile ce vor fi adoptate şi că le este greu să le explice electoratului, inclusiv rudelor.

Bălan a adăugat că la întâlnirea de duminică a grupurilor parlamentare PDL cu membrii Guvernului, parlamentarii PDL de Suceava vor susţine ca măsurile de austeritate să fie adaptate astfel încât acestea să afecteze cât mai puţin pensionarii cu venituri mici.

Bălan le-a spus membrilor PDL că tactica PSD este de a spune mereu că lucrurile vor merge din rău în mai rău. „Face parte din tactica PSD de a ne intoxica şi a ne spune că va fi din ce în ce mai greu. Ce soluţii au ei? Numai vorbe goale”, a spus Bălan. El le-a transmis membrilor PDL că partidul este la putere şi îşi asumă ceea ce trebuie să facă, iar PSD este în opoziţie.


Intră acum și în grupul de