Nechifor: „Romanii sunt infometati de actualul Guvern” (VIDEO)

Presedintele Organizatiei judetene a PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că liderul PDL Gheorghe Flutur, nu a înţeles că românii sunt înfometaţi de actualul guvern şi că în loc să găsească soluţii, acesta critică PSD care contestă măsurile de austeritate. Catalin Nechifor a spus că preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, se comportă ca şi cum nu există probleme de guvernare ale ţării, că nu sunt probleme la Consiliul Judeţean Suceava şi ignoră problemele din propriul partid, acuzând însă PSD că „le chiorăie maţele de foame”.

„Nu, domnule Flutur. Românii sunt înfometaţi de guvernul pe care l-aţi impus dumneavoastră cu Băsescu, Boc, Berceanu, Videanu, Udrea şi tot neamul vostru şi nu PSD. Românii sunt privaţi de drepturi prin încălcarea Constituţiei şi sunt cei condamnaţi la sărăcie”, a spus Nechifor.

El i-a transmis lui Flutur că prin atitudinea adoptată îşi bate joc de poporul pe care spunea că îl respectă. Cătălin Nechifor a mai spus că cel mai bun proiect politic al lunii iunie 2010 este ca toţi parlamentarii să voteze moţiune de cenzură împotriva actualului guvern. „Singura măsură anticriză corectă este votarea moţiunii”, a spus Nechifor.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a spus, sâmbătă, membrilor PDL să nu se lase călcaţi în picioare de PSD, arătând că acestora “le chiorăie maţele de foame”, le e dor de putere şi critică de pe margine guvernarea democrat-liberală, deşi nu au soluţii.