Acasă Politica Deputatul Ioan Stan zangane „talantii PDL” in urechile parlamentarilor (VIDEO)

Deputatul Ioan Stan zangane „talantii PDL” in urechile parlamentarilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, consideră că banii pe care Guvernul a promis că-i va acorda cu împrumut autorităţilor locale pentru a-şi plăti datoriile către firme sunt de fapt „talanţii” cu care plăteşte parlamentarilor PDL, votul împotriva moţiunii de cenzură.

Ioan Stan a spus duminică, într-o conferinţă de presă că, imediat după ce moţiunea de cenzură nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată, premierul Emil Boc a anunţat că Guvernul va acorda împrumuturi primăriilor, bani cu care să-şi plătească astfel datoriile către furnizori. „Este răsplata acţiunilor parlamentarilor PDL ce au votat împotriva moţiunii. Aceştia sunt talanţii pentru vot”, a specificat deputatul social-democrat sucevean. El s-a mai întrebat dacă nu cumva Guvernul s-a transformat în bancă, de poate oferi împrumuturi primăriilor.



Ioan Stan a mai spus că aşteaptă ca Guvernul să stabilească şi criteriile în baza cărora vor fi alocate aceste fonduri şi că el va urmări cu atenţie cum se împart banii. Deputatul a mai subliniat că Guvernul trebuie să aibă în vedere să finanţeze proiectele aflate în derulare în localităţi pentru că altfel, primăriile vor intra în faliment.

Reamintim că Guvernul BOC IV a anunţat că va împrumuta primăriile în acest an cu până la 1,5 miliarde lei, cu bani obţinuţi din privatizări, pentru a-şi achita obligaţiile restante la 31 decembrie 2009 către furnizorii de servicii şi lucrări, aceştia urmând să utilizeze fondurile pentru a-şi plăti la rândul lor datoriile către stat


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version