Ion Lungu lasă să se înțeleagă că viceprimarul USR al Sucevei ar putea fi schimbat și înclină spre un nou viceprimar din partea Pro România


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a declarat, miercuri, în conferința de presă, că va analiza dacă se va impune schimbarea viceprimarului USR Teodora Munteanu din funcție, subliniind că aceasta nu are nicio legătură cu ieșirea USR PLUS de la guvernare.

„Avem totuși niște probleme aici care nu au adus foarte mare onoare municipalității, ba dimpotrivă. Rămâne să mai analizăm, să vedem cum evoluează lucrurile”, a spus Lungu lăsând să se înțeleagă că făce referire la scandalul legat de câștigarea unei motociclete de viceprimarul USR la un festival rock finanțat de Primărie.

El a subliniat că dacă se lăsa în baza USR nici acum nu era votat bugetul local.

„La USR o persoană nu a votat bugetul. Noi colaborăm, suntem prieteni, dar nu mă las în baza USR. În majoritate am și alți consilieri care înțeleg că Suceava trebuie să meargă într-o direcție bună și votează proiectele propuse de primar care sunt proiecte pentru suceveni”, a spus Lungu.

Întrebat dacă face referire la consilierii PMP, primarul a răspuns: „Și alții. Pro România”.

În ceea ce privește sprijinul din partea consilierilor PSD el a spus că acesta este „de la caz la caz”.

Primarul Ion Lungu – conferinta de presa săptămânală…pana cand va hotăra din nou carantinarea orașului

Primarul Ion Lungu – conferinta de presa săptămânală…pana cand va hotărî din nou carantinarea orașului

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 21 septembrie 2021

El le-a transmis celor din USR că nu mai este campanie electorală, ci la guvernarea locală.

„Când ești la guvernare, când ești la butoane, trebuie să te concentrezi pe problemele pe care trebuie să le rezolvi”, a spus Lungu care a menționat că nu a avut probleme majore pentru că el este un „om al păcii”.

Potrivit unor surse politice convergente, se discută în prezent înlocuirea viceprimarului Teodora Munteanu cu un membru al PMP sau Pro România, respectiv Anca Gâtlan sau Radu Pricope.


Intră acum și în grupul de