Deputatul Vlad Popescu Piedone sprijină acțiunea președintelui executiv al PPUSL Daniel Ionașcu de strângere de semnături în vederea susținerii inițiativei legislative privind testarea gratuită


Intră acum și în grupul de

Deputatul Vlad Popescu Piedone a anunțat, miercuri, că îl sprijină pe președintele executiv al PPUSL Daniel Ionașcu în acțiunea de strângere de semnături în vederea susținerii inițiativei legislative privind testarea gratuită.

Popescu Piedone spune că viața românilor contează și că fiecare trebuie să aibă acces la servicii medicale de calitate, să fie tratat de medici profesioniști.

„Dar dacă, de exemplu, ar exista o cale ca mare parte din românii care se află, acum, în spitale, infectați cu Covid-19 să nu fi luat acest virus? Calea există! Susțin procedura constituțională inițiată de colegul meu, Daniel Ionașcu, de a strânge 100.000 de semnături pentru testarea gratuită a populației României. Țara noastră a primit de la Uniunea Europeană 4.700.000 de euro pentru acest lucru. Banii există, așa că cerem 2 teste gratuite pe săptămână pentru fiecare cetățean român”, declară Popescu-Piedone.

El îndeamnă sucevenii să semneze petiția online și precizează că pentru ca această petiție să fie luată în considerare sunt necesare 100.000 de semnături, câte 5.000 din 20 de județe.

https://www.petitieonline.com/testare_gratuit_covid-19_in…


Intră acum și în grupul de