Flutur acuzat ca fura din banii contribuabililor pentru a face conferinta de presa la partid (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele executiv al organizatiei județene Suceava PSD, Ovidiu Donţu, a declarat, miercuri, că preşedintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cheltuie banii sucevenilor pentru a fi purtător de cuvânt al PDL, în timp ce PDL Suceava susţine că abordarea social-democraţilor, pe acest palier, este infantilă.

Donţu a spus într-o conferinţă de presă că de când a preluat preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, în urmă cu doi ani, Flutur a stat o sută de zile la Bucureşti unde, în calitate de vicepreşedinte al PDL a făcut, în zilele de luni, declaraţii de presă.
El a arătat că în zile de lucru preşedintele CJ Suceava s-a aflat la Bucureşti pe banii contribuabililor suceveni şi a reprezentat interesele partidului său.

„Din calculele noaste, Gheorghe Flutur a luat două miliarde de lei vechi pentru a susţine conferinţele de presă PDL la Bucureşti”, a spus Donţu care consideră că nu este normal ca preşedintele CJ Suceava să cheltuie banii sucevenilor pentru partid.

El i-a cerut lui Flutur să returneze banii cheltuiţi în interesul partidului.
„În termen de cinci zile să depună banii la casierie care să fie folosiţi la refacerea infrastructurii afectată de inundaţii”, a mai spus Ovidiu Donţu.

Pe de altă parte, secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat că abordarea social-democraţilor suceveni este „infantilă”.

Liderul PDL a spus că faţă de perioada în care CJ Suceava era condus de PSD şi „lucrurile se petreceau la umbra copacilor conacului de la Călineşti”, iar la Bucureşti se trimiteau portbagaje pline, în prezent, preşedintele CJ Suceava, care este şi vicepreşedinte al PDL, drumurile pe care acesta le face la Bucureşti sunt pentru atragerea de fonduri pentru diverse proiecte în judeţ.

„Desele drumuri la Bucureşti sunt pentru promovarea de proiecte, multe dintre ele aflate în derulare”, a spus Bălan care a subliniat că preşedintele CJ Suceava nu se poate duce la ministere sau la Guvern în week-end.

Secretarul general al PDL Suceava a subliniat că liderul social-democrat sucevean a uitat să menţioneze şi deplasările făcute de Flutur la Bruxelles pentru a susţine alocarea de fonduri judeţului Suceava din Fondul de Solidaritate al UE, sau deplasările în diverse capitale europene pentru promovarea Bucovinei şi atragerea de investitori străini.

„Declaraţiile lui Donţu sunt infantile şi dovedesc lipsă de maturitate în politică”, a mai spus deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de