Voturi PDL pentru motiunea PSD (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mai mulţi parlamentari PDL sunt decişi să voteze moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune, susţine vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, care a arătat că în urma unor discuţii în particular pe care le-a avut cu aceştia, a constatat că „nu mai vor să-l susţină pe Boc şi vor să pună umărul la aruncarea acestui guvern la lada de gunoi a istoriei”.

Stan a arătat că a discutat cu mai mulţi parlamentari PDL care au această poziţie, doi dintre aceştia fiind din colegii ale judeţului Suceava. El a spus că degeaba încearcă acum guvernul să mituiască „cu un pumn de arginţi”, parlamentarii puterii întrucât mulţi dintre ei nu mai vor să acorde încredere lui Emil Boc. „Moţiunea de cenzură are mari şanse să treacă”, a evidenţiat vicepreşedintele PSD Suceava.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a subliniat în aceeaşi conferinţă de presă, că în cadrul acţiunii de strângere de semnături pentru susţinerea moţiunii de cenzură, a constatat că soluţia PSD, privind căderea Guvernului Boc şi organizarea imediată de alegeri anticipate, este îmbrăţişată de tot mai mulţi suceveni. El a spus că PSD Suceava va depăşi norma de 50.000 de semnături pentru moţiunea de cenzură. „Cu aceste semnături punem presiune pe parlamentarii PDL din judeţ, unii dintre ei fiind aleşi cu puţin peste două mii de voturi. Să vadă că şi poporul nu mai vrea Guvern PDL. Românii s-au săturat de guvernarea de dreapta Băsescu-Boc şi vor alegeri anticipate”, a conchis Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de