Onofrei: „Semnaturile pentru motiunea PSD sunt stranse din birou si anuntate in fiecare conferinta de presa in lipsa de altceva”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, s-a arătat joi deranjat de comentariile social-democraţilor suceveni vizavi de vizita preşedintelui Traian Băsescu la podul afectat de inundaţii de la Dorneşti şi de recomandarea acestora de a vizita şi alte poduri din judeţ.

În replică, Onofrei le-a sugerat PSD-iştilor să-l invite pe liderul lor naţional Victor Ponta „la podul de la Talpa (nr- care face legătura în judeţele Suceava şi Botoşani), cea mai mare realizare nefinalizată a PSD în timpul lui Cozmâncă (nr- Octav Cozmâncă, fost ministru al administraţiei în perioada 2000-2004)”.

Liderul democrat-liberal consideră că PSD Suceava, în afară de strângerea de semnături pentru moţiunea de cenzură, „altă treabă nu are” decât să arunce săgeţi împotriva şefului statului şi a preşedintelui CJ Suceava. Mai mult, Onofrei susţine că semnăturile sunt strânse „din birou şi anunţate în fiecare conferinţă de presă în lipsă de altceva”.


Intră acum și în grupul de