Deputatul Ioan Balan s-a saturat de criticile sterile si fara fundament ale PSD


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii suceveni au decis că este timpul să pună pe tapet realizările administraţiei judeţene conduse de Gheorghe Flutur şi să nu mai stea în expectativă aşteptând doar criticile opoziţiei, recte a PSD-ului.

Secretarul general al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a criticat duminică modul în care social- democraţii suceveni înţeleg să facă politică, evidenţiind faptul că PSD aduce în prim-planul atenţiei publice doar subiecte „fâsâite”, concomitent cu ducerea în derizoriu a realizărilor administraţiei PD-L.

Deputatul Ioan Bălan a observat că la Suceava, „PSD este bolnav de logoree adică vorbeşte mult, fără rost şi ce e mai grav fără a avea dreptate”.

„La Suceava vedem că PSD a dat în logoree, vorbeşte mult şi fără rost ca la un şpriţ de vară prelungit. Social-democraţii vin cu subiecte preluate şi reluate, încălzite şi reîncălzite. Vorbesc de un ou care era acum doi ani de zile în centrul Sucevei, spun fel de fel de poveşti care au existat sau nu au existat decât în imaginaţia lor dar nu văd realizările din mandatul administraţiei PD-L, proiectele pe care le avem în derulare. Nu vor să le accepte şi încearcă să le ducă în derizoriu cu fel de fel de lucruri mărunte. Populaţia însă este suficient de matură încât să vadă adevărata faţă a lucrurilor”, a explicat parlamentarul sucevean.

Secretarul general al PDL Suceava este de părere că cei care conduc în momentuld e faţă destinele PSD Suceava se comportă „ca nişte copii care o perioadă îndelungată au fost ţinuţi închişi în casă iar astăzi li s-au dat drumul afară şi aproape că zburdă cum vor ei”.

„Până acum conducerea PSD Suceava a fost asigurată de persoane cu o anumită vârstă, aflate la o extremă, iar astăzi conducerea este tot la o anumită vârstă, dar la extrema opusă. Cei din actuala conducere a PSD Suceava se comportă adecvat vârstei”, a conchis deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de