Onofrei: „PDL Suceava este o organizatie foarte disciplinata, care nu emite pretentii mai mari decat poate duce”


Intră acum și în grupul de

În PDL sunt organizaţii ce aduc voturi şi altele ce au oameni pregătiţi să fie miniştri, a apreciat vineri prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, în urma remanierii guvernamentale. Potrivit liderului democrat-liberal, Suceava face parte din prima categorie de organizaţii de partid, care nu are miniştrii deşi are nouă parlamentari, trei senatori şi şase deputaţi, la care se adaugă şi cei doi deputaţi ai minorităţilor naţionale care sprijină coaliţia de guvernare.

„Suceava rămâne pe mai departe să aducă procente pentru partid şi rămâne să fie o organizaţie foarte disciplinată, fără să emită pretenţii mai mari decât poate duce. Singura necunoscută este până când”, a spus Onofrei.

El consideră că remanierea repară o eroare de acum un an pentru că noii miniştri numiţi sunt din partid, cu susţinere politică puternică în organizaţiile din care provin, dar şi cu susţinere parlamentară. „De asemenea, remanierea a arătat că în PDL există diviziunea socială a muncii foarte bine pusă la punct. Există organizaţii care sunt foarte bune pentru a aduce voturi pentru partid şi organizaţii care au oameni foarte bine pregătiţi să fie miniştri”, a spus senatorul PDL de Suceava.


Intră acum și în grupul de