PSD s-a saturat ca sucevenii sa fie trasi „pe dreapta”


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a PSD Suceava a lansat la începutul acestei săptămâni acţiunea intitulată sugestiv „Suceava, un oraş tras pe dreapta”, în cadrul căruia vor fi prezentate, conform dorinţei social-democraţilor suceveni, foarte multe aspecte privind modul defectuos în care sunt administrate lucrările de reabilitare a sistemelor de apă, canal şi termoficare, dar şi soluţiile de guvernare locală propuse de actuala conducere a Primăriei Suceava.

Liderul judeţean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă că haosul în municipiul Suceava a atins cote alarmante şi că traficul se face în momentul de faţă „la ghici”, fără a se respecta vreo regulă sau vreo lege în vigoare. „Se închid străzi fără să existe alternativă de circulaţie, sunt semne de circulaţie care te trimit pe trasee ocolitoare care nu duc nicăieri”, a explicat Cătălin Nechifor.

El a mai arătat că tot mai mulţi suceveni nu mai suportă haosul din oraş şi lipsa de
preocupare a autorităţilor ca lucrările efectuate să afecteze cât mai puţin viaţa locuitorilor. Nechifor a spus şi că PSD Suceava a lansat proiectul, „Suceava, oraş tras pe dreapta” şi că aşteaptă fotografii care să reflecte situaţia actuală din oraş, atât de la suceveni, dar şi de la eventualii turişti, pe site-ul organizaţiei, urmând ca în final cele mai bune fotografii să fie prezentate într-o expoziţie şi premiate.

După vernisarea expoziţiei cu fotografii din oraş, PSD Suceava va prezenta soluţii de guvernare locală, a ţinut să precizeze deputatul Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de