Forte proaspete in PNL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a liberalilor suceveni şi-a îngroşat rândurile în ultima perioadă aducând pe scena poliţică forţe proaspete. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care a prezentat noile numiri din partid în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi.

“La Suceava înregistrăm în ultima perioadă o infuzie de oameni noi, tineri, care nu au mai făcut politică şi care în ciuda vârstei şi-au demostrat deja calităţile în viaţa publică şi economică a judeţului nostru” a declarat Alexandru Băişanu.

Astfel în funcţia de purtător de cuvânt al liberalilor a fost promovat Daniel Prorociuc, licenţiat în marketind şi deţinător al unui master în publicitate şi reclamă. Acesta a preluat funcţia după ce fotoliul a rămas vacant în urma părăsirii lui de către fostul prefect al judeţului, Ovidiu Doroftei.

În plus şi organizaţia municipala a tineretului liberal are un nou preşedinte în persoana lui Lucian Dobre, absolvent al Universităţii sucevene, care ocupă locul cu caracter interimar pentru o perioadă de trei luni de zile.

“I-am primit cu braţele deschise pentru că sunt oameni care doresc să muncească, şi care mai ales nu au fost afectaţi de sindromul puterii” a mai adăugat liderul liberalilor din judeţ.


Intră acum și în grupul de