15 primari PDL vor la liberali (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de 15 şefi de administraţii publice locale, aleşi în funcţie sub culorile PDL Suceava, şi-au arătat interesul de a intra în rândurile formaţiunii politice liberale din judeţ.

Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu în cadrul ultimei conferinţe de presă a partidului susţinută pe parcursul zilei de joi.

Băişanu a spus că în ultima perioadă a purtat mai multe discuţii cu primarii din judeţ iar o mare parte dintre aceştia şi-au exprimat dezacordul faţă de politica dusă de partidul de guvernământ.

“Am avut până acum 15 întâlniri cu primari PDL din judeţ care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de partidul din care fac parte, de fondurile pe care le-au primit de la preşedintele administraţiei judeţene şi care mi-au spus că nu mai sunt mulţumiţi de ceea ce se întâmplă în rândul democrat-liberalilor şi doresc să intre în rândul liberalilor”, a declarat Băişanu.

Liderul PNL Suceava a refuzat să facă nominalizări pentru a nu crea probleme acestor primari care cu siguranţă vor rămâne fără fonduri şi vor avea de suferit nu numai ei ci şi comunităţile pe care le reprezintă.

Pentru a întâri afirmaţiile preşedintelui liberal, la conferinţa de presă a fost prezent şi primarul comunei Cornu Luncii, Petru Vodă. Cu ceva timp în urmă acesta a declarat că este simpatizant al PDL-ului dar joi a ţinut să-şi reafirme susţinerea pentru liberali şi să spună că declaraţiile făcute în trecut au fost doar pentru că “aşa cerea conjunctura atunci”.

De cealaltă parte vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, liderul democrat-liberalilor suceveni, a ţinut să afirme că nu are nici o temere cu privire la posibila pierdere din structurile partidului a unor şefi de administraţii locale iar acum mult mai importantă este rezolvarea problemelor judeţului şi nu acţiunea de racolare de primari.

“Acum întreaga atenţie este îndreptată către rezolvarea problemelor cu care se confruntă judeţul Suceava pentru că trebuie să trecem această perioadă grea şi avem foarte multe proiecte de făcut şi de implementat. Dacă unii oameni sunt mult mai liberi şi au timp să stea de vorbă foarte bine” a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de