In guvernarea PSD, pensiile si salariile vor fi iarasi ce au fost


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a PSD Suceava susţine că atunci când va reveni la guvernare va îndrepta toate erorile comise de actuala putere, că salariile vor reveni la nivelul pe care îl aveau înainte de tăierea cu 25 % iar punctul de pensie va fi majorat.

Aceste promisiuni au fost făcute joi de conducerea PSD Suceava care arată că PDL şi Guvernul Boc continuă politica de umilire a pensionarilor şi apreciază că actuala putere refuză să ia măsuri favorabile populaţiei invocând deficitul bugetar, dar că în spatele datelor macroeconomice guvernul îşi ascunde de fapt incompetenţa.

„Punctul de pensie poate fi majorat dacă guvernul adoptă acele măsuri de sprijinire a economiei şi de creare a locurilor de muncă. De asemenea, pensionarilor li se poate asigura un nivel de trai decent dacă guvernul ar fi eficient în combaterea evaziunii şi a muncii la negru”, susţine liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

Social-democraţii suceveni cred că în loc să caute soluţii pentru a spori resursele bugetare, guvernul alege varianta cea mai simplă, dar şi cea mai dureroasă pentru populaţie şi anume, taie din cheltuieli, dar nu din cele pentru achiziţii, de la clientela politică, ci de la pensii şi salarii.

„Ca şi în alte situaţii, votul pentru legea pensiilor a fost fraudat. De fiecare dată când opoziţia părăseşte plenul şi este evident că nu există parlamentari suficienţi pentru a asigura cvorumul, sistemul electronic de vot se defectează. Aşa s-a întâmplat şi ieri(miercuri n.r.), iar Roberta Anastase a scos din burtă cvorumul şi majoritatea necesară adoptării legii”, mai declară parlamentarul sucevean.

„Atunci când va prelua guvernarea, PSD va îndrepta toate erorile comise de actuala putere. Salariile vor reveni la nivelul pe care îl aveau înainte de tăierea cu 25%, iar punctul de pensie va fi majorat”, a mai declarat Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de