Socia-democratii suceveni cred ca noua strategie a guvernului lui Boc e de a saraci Romania


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava este de părere că strategia actualului guvern pentru perioada 2010-2013, nu va aduce nimic bun pentru populaţie şi nici nu oferă o perspectivă de evoluţie a ţării. Social-democraţii suceveni sunt de părere că Guvernul Boc V nu ar trebui să-şi mai facă planuri şi strategii deoarece va fi debarcat în urma moţiunii de cenzură a PSD.

Liderii social-democraţi suceveni susţin că este pentru prima dată când guvernul propune o strategie, dar că aceasta nu aduce nimic bun pentru populaţie şi că Guvernul Băsescu-Boc va continua măsurile de austeritate şi va accentua sărăcirea românilor.

„Aceasta este strategia unui guvern imobil, lipsit de viziune şi de curaj, care îşi propune doar să taie. Ea nu oferă o perspectivă de evoluţie României. Faptul că se menţine cota unică de impozitare, după ce aceasta şi-a dovedit eşecul demonstrează nu doar incompetenţa ci şi reaua intenţie a guvernării portocalii”, declară preşedintele PSD Suceava, Dătălin Nechifor.

El este convins că adevărata strategie a acestui guvern constă în trimiterea în şomaj a zeci de mii de bugetari, în reducerea salariilor, în impozitarea pensiilor, în majorarea TVA, în distrugerea locurilor de muncă.

„De asemenea, strategia guvernului Băsescu-Boc este de a îndatora România pe mulţi ani la FMI şi la bănci comerciale”, mai spune liderul social-democraţilor suceveni.
PSD Suceava consideră că prognoza de creştere economică prevăzută este „total necredibilă” şi că Guvernul şi-a dovedit de nenumărate ori incompetenţa, iar calculele sale au fost de fiecare dată infirmate de realitate.

„Guvernul Boc nu ar trebui să-şi mai facă planuri şi strategii deoarece va fi debarcat în urma moţiunii de cenzură a PSD”, susţine Nechifor care a adăugat că în ce priveşte cota unică şi contribuţiile la asigurările sociale, acestea nu vor fi modificate până în 2013, potrivit strategiei fiscal-bugetare pentru următorii trei ani, aprobată miercuri de Guvern, care nu precizează dacă va fi păstrată şi TVA la 24%, nivelul majorat începând cu luna iulie a acestui an.


Intră acum și în grupul de