Flutur candideaza la presedintia PDL Suceava


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, şi-a anunţat marţi candidatura la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL. Potrivit acestuia, Biroul Permanent Naţional al PDL a avizat, luni, organizarea Colegiului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava pentru data de 3 octombrie şi candidatura sa la funcţia de preşedinte al organizaţiei.

„Doresc să continui proiectul de modernizare a judeţului Suceava. PDL este formaţiunea politică care a dovedit că poate face asta. Va trebui să luptăm şi pentru modernizarea clasei politice şi pentru un alt fel de luptă politică. Vrem în primul rând să încurajăm liderii locali care au iniţiative. Doresc un PDL al iniţiativei, indiferent din ce eşalon vine ea. Categoric nu vom fi de acord cu sistemul mâinii întinse”, a spus Flutur.

El a menţionat că la această şedinţă de alegeri, la care vor fi prezenţi aproximativ o mie de delegaţi din organizaţiile din judeţ, este aşteptat să participe preşedintele partidului, Emil Boc, dar şi liderii organizaţiilor PDL din judeţele Moldovei.

Totodată, la Colegiul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava vor fi prezenţi mai mulţi lideri ai partidului printre care şi unii miniştri, cum ar fi Anca Boagiu, ministrul Transporturilor.

Deocamdată, Gheorghe Flutur este singurul candidat pentru această funcţie, dar se mai pot depune candidaturi. Alegerile vor avea loc la Casa Culturii din Suceava.


Intră acum și în grupul de