Gheorghe Flutur: „Guvernul nu a ramas insensibil la problemele judetului”


Intră acum și în grupul de

Guvernul României a alocat o serie de fonduri unui număr de 46 de primării din judeţul Suceava pentru cheltuieli curente şi de capital. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur a anunţat marţi că primăriilor respective li s-au alocat fonduri între 200 şi 500 de milioane de lei vechi şi că aceşti bani vor trebui „chivernisiţi cu înţelepciune în condiţiile actualei crize financiare naţionale”.

Şeful executivului judeţean sucevean a mai spus că veştile bune dinspre Palatul Victoria nu s-au oprit aici pentru că s-au aprobat şi o serie de fonduri pentru dotarea şcolilor din mediul rural cu centrale termice.

Este vorba despre un număr de 25 de şcoli din judeţ care vor primi bani pentru asemenea investiţii, printre acestea Flutur enumerându-le pe cele din Grămeşti, Zvorâştea, Adâncata sau Poieni-Solca.

„Este un semnal că Guvernul nu a rămas insensibil la problemele pe care judeţul Suceava a arătat că le are şi e un rezultat al eforturilor pe care atât noi, cei din conducerea CJ, cât şi parlamentarii PDL, l-au făcut la Bucureşti”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de