Ion Lungu spune că e nevoie de „resetare” în PNL și s-a fotografiat cu viitorul lider liberal Nicolae Ciucă

Președintele organizației municipale Suceava a PNL, Ion Lungu, a declarat că a participat, duminică, la Consiliul Național Extraordinar al Partidului Național Liberal care a hotărât convocarea Congresului Extraordinar al PNL pe data de 10.04.2022, pentru alegerea noului președinte și al secretarului general al partidului.

„Până la Congresul Extraordinar partidul va fi condus de domnul prim-vicepreședinte Gheorghe Flutur, lucru care ne onorează!”, a spus Lungu.

El a menționat că este nevoie de „o resetare” la nivelul partidului.

„Credem că noul președinte ce va fi ales, împreună cu conducerea aleasă la Congresul partidului din luna septembrie 2021, vor așeza partidul pe o nouă direcție care să genereze stabilitate politică și performanță guvernamentală”, a declarat Ion Lungu.

Președintele OM PNL Suceava, Ion Lungu, s-a fotografiat cu această ocazie cu premierul Nicolae Ciucă care, conform unor surse liberale, ar urma să fie viitorul președinte al PNL.

Ion Lungu nu a mai făcut niciun fel de aprecieri legate de fostul președinte al partidului, Florin Cîțu, pe care l-a susținut în urmă cu jumătate de an pentru funcția de președinte.

În urmă cu șase luni președintele organizației municipale PNL Suceava, primarul Ion Lungu, declara că ar semna de încă șapte ori pentru moțiunea pe care o prezenta Florin Cîțu în cadrul Congresului PNL unde acesta a fost ales președinte al partidului.