Mirza: „PDL trebuie sa treaca in istorie pentru totdeauna si sa aiba soarta PNTCD” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a ţinut să atragă vineri atenţia, în cadrul Ligii aleşilor locali din PSD Suceava, asupra faptului că PDL este cea mai rea soluţie pentru politica ţării.

El a spus că nu poate să creadă că există o guvernare mai rea decât cea din 1996-2000, a CDR. „Am crezut că o guvernare mai proastă decât cea a CDR nu poate exista. M-am înşelat. Uite că se poate şi a dovedit-o puterea portocalie. PDL fură, fură şi iar fură. Aţi văzut ce crimă a făcut prin furt în Parlament cu legea pensiilor. Ce mai urmează oare?”, s-a întrebat parlamentarul sucevean.

Totodată, Mîrza s-a mai întrebat cum se poate ca în ţară să fie bine când PDL controlează şi traficul cu ţigări. „Tata mare al contrabandei cu ţigări este printre cei de la PDL. Şi la nivel judeţean, aici la Suceava, şi la nivel naţional. Cum vreţi să fie bine?”, a spus senatorul PSD, care crede că trebuie ca PDL să aibă soarta PNŢCD şi să treacă pentru totdeauna în istorie. „PDL trebuie să treacă în istorie pentru totdeauna şi să aibă soarta PNŢCD, să nu le mai audă nimeni numele”, a mai spus Gavril Mîrza.


Intră acum și în grupul de